Brand Sprint-segédlet

Töltsd le a segédletet!

Ebben a 20 oldalas, gazdagon illusztrált PDF-ben összefoglaltuk az összes tudnivalót, ami segít abban, hogy el tudj indulni a saját Brand Sprint-workshopoddal!

Brand sprintet mindenkinek!

Itt megtalálsz minden alapinformációt a Brand Sprintről. Hat téma, amely hat cikket jelent.
Ezekben részletesen leírjuk, hogy mi a Brand Sprint, és mire érdemes figyelni a workshopokon.
Ha mélyebben szeretnéd elsajátítani, akkor ajánljuk videós kurzusunkat.

Mi az a Brand Sprint?

A Brand Sprint egy hatékony workshop formátum, amely a brand alapjait fekteti le. Ezek az alapok aztán tovább hasznosíthatóak a marketingben, a kommunikációban és a vizuális tervezésben. A Brand Sprintet Jake Knapp a Design Sprint-re építve "ollózott" össze a Google Ventures-nél, több korábbi forrás alapján.
BŐVEBBEN

Hogyan készüljek fel?

Időt kell szánnod a workshop előkészítésére, ahhoz, hogy sikeresen le tudd vezényelni. Meg kell tervezedned néhány dolgot, majd ezt le is kell szervezni. Online vagy élő workshop legyen? Meghatározni a workshop időpontját. Ki vegyen részt a workshopon?
BŐVEBBEN

Milyen témákat érint?

Végigvesszük a klasszikus feladatsort, amit a Google-nél kidolgoztak és amit feljebb már listáztam. Részletesen átnézzük, hogy mi miért fontos, mire figyeljünk oda a workshop során. Néhol javaslunk változtatásokat, amelyeket a tapasztalataink alapján építettünk be a sprintbe.
BŐVEBBEN

Post & vote

A brand sprint a Google által javasolt Post and Vote rendszerben történik. Ennek az az előnye, hogy a vélemények egyenlő eséllyel indulnak a harcba, a hangosabbak, extrovertáltabbak véleménye is ugyanannyi figyelmet kap.
BŐVEBBEN

A workshop eredménye

SEGÉDLETEK » BRAND SPRINT ONLINE SEGÉDLET A workshop eredménye A workshopon kidolgozott alapokat nemcsak a vizuális tervezésben lehet tovább alkalmazni, hanem a sales, a marketing és az üzleti döntések vagy termékfejlesztés területén is. Az egyes gyakorlatok eredményeit érdemes egy dokumentumban…
BŐVEBBEN

Brand Sprint Guide letöltése

SEGÉDLETEK » BRAND SPRINT ONLINE SEGÉDLET Brand Sprint Guide PDF letöltése Töltsd le az ingyenes Brand Sprint PDF Guide-ot most! Nem kell mást tenned, mint megadni a nevedet és az emailcímedet, és már küldi is a rendszer automatikusan a PDF-et.…
BŐVEBBEN