Az Academyről

Élethosszig tartó tanulás.

Designerként folyamatosan képeznünk kell magunkat. A brandguide szenvedélye, hogy ebben segítsen. Ezért jött létre a bg–ACADEMY, ahol segédletek és kurzusok segítik a fejlődésed. Ráadásul bárhol. Bármikor.

Tudás. Több szinten.

Az ACADEMY-t úgy építettük fel, hogy lehetőséged legyen akár fizetés nélkül is tanulni. Egy szintig a kidolgozott segédletek is nagyban hozzájárulhatnak szakmai fejlődésedhez.

Ha már ez nem elég, akkor lehetőséged van kurzusok vásárlására, amelyek még magasabb szintre tudják a szakmai tudásod emelni.

Elérhető fejlődés.

A kurzusok és segédletek folyamatosan bővülnek. Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre, hogy le ne maradj az újdonságokról!

Ahol már láthattad a brandguide-ot

Rólunk mondták

A lényeget ragadja meg: egy olyan kézikönyv, amelyben benne van minden fontos tudnivaló akár a tervezők, akár a megbízók számára.

Papp-Váry Árpád

20 évvel Virágvölgyi Péter ikonikussá vált műve után méltán kerül mellé a könyvespolcon. A kötet és kiegészítései nemcsak kézikönyvként, hanem eszközként is nagyszerűek!

Juhász Márton

Szellős, okos, olvasmányos, praktikus. Jó a szöveg, az illusztráció és a képek aránya. (…) Nem dizájnnáci, kitekint a társterületekre is, mint a UX vagy a márkaépítés.

Kötsei Csaba