Karácsonyi kiszállítási információk

December 21. éjfélig leadott rendeléseket, 22-én átadjuk a GLS csomagszállítónak.

Hamarosan

Fejlődj!
NON STOP.

Indul az ACADEMY, a brandguide
digitális oktatási platformja.

Értesíts ha indul!

Friss. Szakértő.

Már nem kell sokat várnod, és elindul a design oktatás legújabb online formája. A brandguide – ACADEMY, a vizuális design meghatározó hazai szakembereitől azonnal alkalmazható tudást ad. A legfrissebb szakmai témákat dolgoztuk fel, hogy aktuális és alkalmazható tudást adjuk a kezedbe. Online kurzusok közül választhatsz, amelyek a szakmai fejlődésedet segítik. Hisszük, hogy olyan gyakorlati és elméleti tudást kapsz, amelyet ilyen formában máshol nem kaphatsz meg az országban.

A Branding és a vizuális válasz c. könyv oldalpárja a brandspirálról. A Branding és a vizuális válasz c. könyv borítója egy hangulatképen. A Branding és a vizuális válasz c. könyv oldalpárja az alapformákról és jelentésükről a vizuális teervezésben.
Tudás. Közösség.

Független. Rendszeres.

Akkor tanulsz, amikor szükséged van a tudásra. Az online rendszer 0/24 bárhonnan elérhető. Ha megvetted a hozzáférést, csak a szorgalmadon múlik, hogy mikor végzed el a kurzusokat, leckéket. A folymatosan bővülő és egymásra épülő kurzusok lehetőséget adnak a folyamatos fejlődésre. Ráadásul mindezt helytől függetlenül, a saját ritmusodban, ahogy Te fejlődni szeretnél.

Így néz ki a design

Leckék. Segédletek. Videók.

Az ACADEMY az online tanulás egy új élménye. A videós tartalmak könnyen feldolgozhatóak, és annyiszor nézed meg ahányszor csak szeretnéd. A leckékhez tartoznak feladatok is, amelyek segítenek elmélyíteni a tudásod. Kvizek segítenek abban, hogy ellenőrizhesd a tudásod. Mindezeket letölthető dokumentumok támogatják, amelyeket használhatod akár a mindannapi munkád során is. Izgalmas, nem?

Oktatók. Kurzusok.

A kurzusokon és az oktatói csapat kialakításán jelenleg is dolgozunk. Látogass vissza később, iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess az új oktatókról és kurzusaikról. Szükségünk lesz tesztelőkre is :)